Produktu savienojamība




6 komentāri:

  1. Iedomājoties par šo sarakstu, šķita, ka būs konkrēti produkti. Grūti jau pateikt, piemēram, kas katram skaitās salds auglis..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saldie augļi - banāni, hurma, saldie ķirši, persiki, saldie āboli, bumbieri, vīnogas, vīģes, utt.
      Skābie augļi - citroni, greipfrūti, laimi, kivi, skābās ērkšķogas, zemenes, utt.

      Pa vidu atrodas tie, kas nav pavisam saldi un arī ne pavisam skābi. Tomēr vairāk jāpaļaujas uz izjūtām. Ūdeņaināki augļi (kuros mazāk cietes), pieder pie skābākās kategorijas. Miltaināki - pie saldākas. Piemēram, ja paņemam tos pašus vietējos ābolus - miltainākie vienmēr ir saldāki, bet skābie ir sulīgāki, cietāki (no tiem arī parasti spiež sulu).

      Dzēst
  2. Lapa vispār ļoti patukša.
    Meitenes, ja reiz esat uzņēmušās šo lietu, tad būtu vēlams likt dažādu info max daudz.
    Piemēram, uztaisīt nodaļu ar produktu sarakstiem (aļa kvinejas, agaves sīrups, u.c. sīrupi, un tml ēdieni/dzērieni) kuriem pretī uzrādīts kur to var iegādāties un pa cik.
    Prasās pēc foruma, kur tad arī visi var jautāt savus interesējošos jautājumus, vai dalīties receptēs, vai vnk padomos.
    Prasās vairāk recepšu, vairāk paskaidrojumu.
    Kā arī prasās vairāk padoma un viedokļa par to, kā labāk sākt pH režīmu.
    Ir info, bet diezgan virspusēja.
    Tas nav kā apvainojums, bet viela pārdomām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sendra, varbūt šis var noderēt attiecībā uz šī ieraksta tēmu :) http://files.meetup.com/410532/Food%20Combining%20Chart.pdf

      Dzēst
    2. Meitenes, es pieļauju, "lietu" uzņēmušās brīvprātīgi bez samaksas, tāpēc dāvinātam zirgam zobos neskatās! Tāpēc, ja ir luste, tad pati arī palīdzi un piegādā dāžādu apstrādātu info. Bez apvainojumiem, bet pati padomā par to!

      Dzēst
  3. Ar ko var aizstāt gārās sacensībās (rogainings u.tml.) vistīkamāko paēdienu - sviestmaizi ar gaļu vai sieru?

    AtbildētDzēst